ExpEx bij het parlement

Op 7 Oktober vertrokken een groep van Expex uit het hele land samen met de Nederlandse afdeling van het European anti poverty network naar Straatsburg. We mochten meedoen aan het European youth event 2021 wat 8 en 9 Oktober gehouden werd in het Europees parlement.

We hebben meegedaan aan workshops en praatsessies over de toekomst van jongeren in Europa. Onze specifieke boodschap ging over armoede onder jongeren en ook hebben we ervaringsdeskundigheid vertegenwoordigd op internationaal niveau. We vielen heel erg op met onze t-shirts en de hulphond die mee was en daardoor was iedereen bekend met Expex en EAPN aan het einde van het evenement. Naast het evenement hadden we ook tijd om gewoon te genieten van een hele korte vakantie en hebben we het stadje een beetje ontdekt helaas konden we niet langer blijven want 10 oktober ging onze trein al weer richting huis. We zijn heel erg dankbaar voor deze kans en hopen dat er meer aandacht komt voor ervaringsdeskundigheid en armoede onder jongeren.

Andere blogs & vlogs

ExpEx 2022

ExpEx 2022

Benieuwd naar wat we hebben gedaan afgelopen jaar? klik hier om onze infographic te bekijken.

Lees meer
BRAINSTORMAVOND Dronten

BRAINSTORMAVOND Dronten

DRONTEN - Donderdag 4 november organiseerden jongerenwerkers van De Meerpaal samen met ExPex een brainstormavond. Maar liefst 11 jongeren maakten gebruik van de uitnodiging en gingen met elkaar in gesprek. Het doel van deze avond was om met de jongeren in gesprek te...

Lees meer